Ampumatarvikkeet Vampulan Erätarvikkeesta

Ampumatarvikkeet löydät asiantuntevalta myyjältä Vampulan Erätarvikkeesta. Me tarjoamme laajan valikoiman metsästys- ja ampumaaseita alan harrastajille.  Liikkeessämme pääset näkemään ja sovittamaan hankittavia tuotteita sekä saat tarvittaessa lisätietoa ja opastusta eri aseiden ominaisuuksista. Lisäksi tarjolla on laaja valikoima ampumatarvikkeita vaativiinkin tarpeisiin.

✘  Ampuma-aseet
✘  Metsästysaseet
✘  Patruunat
✘  Lataustarvikkeet
✘  Tähtäinoptiikka
✘  Metsästyksen apuvälineet

ampumatarvikkeet

Henkilökohtainen palvelu

Kohtelemme jokaista asiakastamme yksilönä. Tarjoamme laajan kokemuksemme käyttöösi ja annamme tietoa eri varusteiden tai välineiden ominaisuuksista. Liikkeessämme pääset näkemään tuotteet tai jopa sovittamaan niitä, jolloin ei tarvitse ostaa sikaa säkissä. Luonnossa liikkuessa laadukkaat ja sopivat varusteet ovat kullanarvoiset, kun päivät ovat pitkiä ja ilmat ovat märkiä tai kylmiä. Kun tarvitset laadukasta ampumatarvikekauppaa, käänny meidän puoleemme!

Kuvagalleria

Kerro meistä kavereillesi

Facebook Twitter 3Jaa

Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Vampulan Erätarvike
Kantolantie 44
32610 VAMPULA

Y-tunnus: 1315258-0
Puh: 041 448 7357

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Vampulan Erätarvike:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

hCaptcha